3388 Poroszló, Kossuth u. 41.
Telefon: 36/553-033; 36/553-074

miniheader_szitakoto.png

Jegyárak

TÉLI ÜZEM

2013. november 4-től 2014. április 11-ig a Tisza-tavi Ökocentrum téli üzem szerinti rendben működik, a látnivalók és programok főként a főépületre koncentrálódnak, ahol Európa legnagyobb édesvízű akváriuma a víz alatti alagúttal, a hüllő-kétéltű kiállítás, az Elvarázsolt Vízi Világ játszószoba vagy a rendezvényteremben található Ökocentrum Galéria időszaki kiállítása folyamatosan, zavartalanul látogatható. Folyamatosan működik és hétvégenként mozifilmek széles választékával áll rendelkezésre a 3D mozi. 

Téli időszakban napi nyitva tartásunk 10 - 16 óráig (pénztár 15 órakor zár), Vendégeink a főépületnél található pénztárnál vásárolhatnak belépőjegyet és itt léphetnek be a létesítmény területére. A 2. sz. és 3. sz. pénztárak téli üzemben nem működnek. Téli üzemben a szabadidőpark egyes szolgáltatásai - pl. a tutajos tó vízi játszótér - nem vehetők igénybe, a poroszlói Tájház tavaszig zárva tart. November 4-től a Vízi sétány, valamint a GPS-es csónaktúrák működése szünetel.  

Ennek megfelelően a téli üzemben a belépőjegy árak alacsonyabbak, a következők szerint:

TÉLI ÜZEMI ÁRAK: érvényes 2013. november 4-től 2014. április 11-ig

* * *

NYÁRI ÜZEM 2014. április 12-től

Kedves Vendégeink részére a nyári üzem idején négyféle belépőjegy csomagot kínálunk, melyeket annak érdekében alakítottunk ki, hogy mindenki megtalálja magának a megfelelő belépési lehetőséget, attól függően, hogy mennyi időt szán az Ökocentrum meglátogatására illetve milyen költséggel szeretné látogatását megvalósítani. A belépőjegy csomagok tartalma - és ennek megfelelően ára - eltérő. Javasoljuk, hogy a legegyszerűbb, "Ökocentrum Alap" megnevezésű belépőjegy csomag választása esetén is legkevesebb 3 órát szánjon létesítményünk meglátogatására. A "Mindent bele csomag" elnevezésű belépőjegy már szinte egésznapos programot biztosít Kedves Vendégeink számára.  

 

Fizetés: készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával.

FIGYELEM: a GPS csónaktúrákat 5000 Ft letéti díj ellenében lehet igénybe venni, mely csak készpénzzel fizethető!

A csónaktúrát és a rendelkezésre bocsátott eszközök, felszerelés hibátlan és hiánytalan visszaadását követően a letéti díj teljesmértékben visszafizetésre kerül

 

 

Árajánlatkérés ügyében kattintson a linkre!

 

Videó

Fotógaléria

Szavazás

Honnan hallott Ön az Ökocentrumról