Kirándulások kishajóval a Tisza-tavon

2019. február 20.
A Tisza-tavi Ökocentrum kikötőjéből kishajós kirándulások indulnak

Az Ökocentrumba szóló "Kishajós csomag" és "Mindent bele csomag" elnevezésű belépőjegyek 45-50 perc időtartamú Tisza-tavi kishajós kirándulást is tartalmaznak. A kirándulások 10 és 18 óra között minden egész órakor indulnak az Ökocentrum kikötőjéből túravezetővel. A hajókindulás kívánt vagy lehetséges időpontját a belépőjegy megvásárlásakor a pénztárban kell pontosítani. A program végén a kishajók természetesen az indulás helyére, az Ökocentrum kikötőjébe térnek vissza.  

A kikötő az Ökocentrum szomszédságában, de annak területén kívül, a Tisza-tó partján található. Megközelítése a főépülettől gyalogosan kb 3-4 percet vesz igénybe.

Az Ökocentrum területéről történő kilépés, majd a kirándulás után az oda történő visszatérés érdekében a kishajós kiránduláson részt vevő vendégeink belépőjegyükhöz színes karszalagot is kapnak, melyen az indulás időpontja feltüntetésre kerül. A karszalag csak a rajta feltüntetett időpontban jogosít a programon történő részvételre.  

Egy kishajó szállítókapacitása maximum 12 fő.

 

A kiránduláson történő részvételhez 14 éven aluliaknak a mentőmellény használata kötelező, 14 éven felüli vendégeinknek kérés esetén mentőmellényt biztosítunk.

 

A kishajós kirándulás szabadtéri program, mely borult vagy esős időben is elindul, ezért időjárástól függően meleg ruházat, esernyő, esőkabát szükséges lehet! Előre megváltott, kishajós kirándulást is tartalmazó belépőjegy ára fentiek alapján az időjárási körülményekre való hivatkozással nem téríthető vissza. Amennyiben a kishajós kirándulásra a kishajók egy adott időpontban végletesen rossz időjárási körülmények (vihar, orkánszerű szél) miatt nem tudnak elindulni és emiatt a program elmarad, mindent megteszünk azért, hogy még ugyanaznap egy másik indulási időpontot tudjunk felajánlani.