Osztálykirándulás az Ökocentrumba

2023. március 27.
Kalandra fel!

Nálunk a Tisza-tavi Ökocentrumban minden évben május-június az osztálykirándulások csúcsszezonja, ilyenkor nagy számú diákcsoport érkezik hozzánk.

A csoportok számára a játék, szórakozás és pihenés mellett lehetőség nyílik a Kárpát-medence olyan őshonos állatfajtáival való megismerkedésre, mint az aranysakál, a dámszarvas, a mocsári teknős vagy épp az erdei fülesbagoly. Az óriásakvárium víz alatti alagútjában "száraz lábbal búvárkodhatnak", a kisállatsimogatóban kiskecskékkel és barikkal barátkozhatnak a fiatalok. A vidrák vagy a mókás pelikánok etetésének megfigyelése is érdekes része a napi programnak, a Tisza-tó vadregényes vízi világával pedig kishajós kirándulás segítségével testközelből lehet megismerkedni.

Bemutatóink, játékaink a természet-, környezet-  és állatvédelem jegyében készültek, így a fiatalok részére a nálunk töltött élménydús napnak kifejezetten szemléletformáló ereje is van!

Az osztálykiránduló diákcsoportok részére igyekeztünk kedvező feltételeket kialakítani, belépőjegyeink áraiból jelentős kedvezményt biztosítunk: az előre bejelentkezett és az Ökocentrum által visszaigazolt, legalább 20 fős diákcsoport részére - április 1. és június 16. között - az Ökocentrum Alap belépőjegy ára csak 2300 Ft/fő, a 3d mozi 12 perces természetfilmjének megtekintését is tartalmazó 3d csomag belépőjegy ára csak 2600 Ft/fő, a Kishajós csomag 3200 Ft/fő, míg a Mindent bele belépőjegy 3500 Ft/fő 

Idén a diákcsoportot kísérő pedagógusok, szülők közül minden 20 fő diák után 1 fő részére, valamint buszos utazás esetén az autóbuszvezető részére ingyenes belépést biztosítunk!    

 

Az osztálykiránduló csoportok részére nyereményjátékot is hirdetünk, a csoport ugyanis csatlakozhat a "Passzold vissza tesó" című használt mobiltelefon visszagyűjtő/újrahasznosító programunkhoz! Amennyiben a diákcsoport legalább 10 darab használt mobiltelefont magával hoz és lead az Ökocentrum gyűjtőpontján, sorsoláson vesz részt. Nyeremény: egy 2024 évi osztálykirándulás a Tisza-tavi Ökocentrumba (ingyenes belépés, belépőjegy vásárlása nélkül) 

 

Érdeklődés, bejelentkezés, foglalás: Bornemisza Andrea  [email protected]

vagy

honlapunk CSOPORTOKNAK menüpontjában található űrlap segítségével