Jegyárak, kedvezmények

A Tisza-tavi Ökocentrum meglátogatásához nyári üzemi időszakban négyféle, téli üzemi időszakban kétféle belépőjegy típus vásárolható. Az "Ökocentrum Alap" megnevezésű belépőjegy birtokában a főépület (a 3d mozi kivételével) és a szabadidőpark minden látnivalója megtekinthető. A többi belépőjegy típus a 3d mozi 12 perces térhatású természetfilmjét és/vagy 45-50 perces Tisza-tavi kishajós kirándulást is tartalmaz. Az Ökocentrum Alap belépőjeggyel a látnivalók megtekintése általában 2-2,5 óra időtartamot igényel, ugyanakkor a tartózkodás nincs időkorláthoz kötve, azaz ezzel a jeggyel Ön akár egész nap, nyitástól zárásig az Ökocentrumban tartózkodhat. A "Mindent bele" elnevezésű belépőjegy tartalma és programjai miatt legjobb, ha Ön a látogatására legalább 4,5 - 5 órát rászán. A téli üzem időszakában a belépőjegyek ára alacsonyabb, viszont a szabadidőparkban egyes látnivalók és szolgáltatások - szezonális jellegük miatt - nem állnak rendelkezésre.

 

Téli üzemi időszak 2020-ban: április 3-ig és október 24-től

Nyári üzemi időszak 2020-ban: április 4. és október 23. között

  

Csoportos árajánlatkérés ügyében kattintson erre a linkre!

 

Speciális árak, kampányok, időszakos kedvezmények

A különböző kedvezmények egymással nem összevonhatóak! 
* a partner poroszlói szálláshelyeken legalább egy éjszaka szállást igénybevevő vendégek az Ökocentrumba kedvezményes belépőjegyet válthatnak!

* a Tisza-tavi Ökocentrum ingyenesen letölthető okostelefonos alkalmazásának "KUPON" menüpontjából elérhető kuponnal az ott leírt időszakban és mértékben vehető igénybe kedvezmény 

 

 

CSALÁDI KEDVEZMÉNY: a legalább egy (3 és 18 éves életkor közötti) gyermekkel érkező felnőtt (legfeljebb 2 felnőtt) szintén kedvezményes kategóriájú belépőjegyet vásárolhat, így pl az Ökocentrum Alap belépőjegy 2 felnőtt és 1 gyermek részére  téli időszakban 3970 Ft helyett 3570 Ft lesz.

 

Kedvezményes kategóriájú belépőjegyet válthatnak továbbá:

- a fogyatékkal élők

- a NOE Nagycsaládosok Országos Egyesülete érvényes tagkártyájának felmutatásával a 3 és többgyermekes családok

- azon jogi személyek, szervezetek tagjai/képviselői, amelyekkel a Tisza-tavi Ökocentrum kedvezményes belépésre jogosító megállapodással rendelkezik   

A belépőjegyekkel kapcsolatos általános feltételek:

  • az "Ökocentrum Alap" és a "3D csomag" elnevezésű belépőjegyek egyszeri belépésre jogosítanak!
  • bármely belépőjegy csomag keretében megváltott mozijegy csak a nyugtán feltüntetett konkrét vetítési időpontra érvényes! Késés vagy a kezdési időpont elmulasztása miatt a mozijegy árát visszatéríteni sajnos nem áll módunkban
  • (nyári üzem időszakában) a "Kishajós csomag" és a "Mindent bele csomag" elnevezésű belépőjegyek meghatározott, konkrét időpontban induló, kb 45-50 perc időtartamú Tisza-tavi kishajós kirándulást is tartalmaznak. Egy kishajó szállítókapacitása maximum 12 fő. A kishajós kirándulás szabadtéri program, mely borult vagy esős időben is elindul, ezért időjárástól függően meleg ruházat, esernyő, esőkabát szükséges lehet! Előre megváltott, kishajós kirándulást is tartalmazó belépőjegy ára fentiek alapján az időjárási körülményekre való hivatkozással nem téríthető vissza. Amennyiben a kishajós kirándulásra a kishajók egy adott időpontban végletesen rossz időjárási körülmények (vihar, orkánszerű szél) miatt nem tudnak elindulni és emiatt a program elmarad, mindent megteszünk azért, hogy még ugyanaznap egy másik indulási időpontot tudjunk felajánlani. A kishajós kirándulással kapcsolatosan további tájékoztatást és praktikus információkat honlapunk "Ökocentrum - Kishajós kirándulás" menüpontjában talál.

Kedvezményes kategóriájú jegyet válthat minden 3 és 18 év közötti (junior) korú illetve 62 év feletti (senior) Kedves Vendégünk!

 

Belépőjegyét a következő módon fizetheti: készpénz, bankkártya, SZÉP kártya szabadidő zseb

 

Kérjük, hogy belépőjegy vásárlása előtt feltétlenül olvassa el Látogatási szabályzatunkat itt